fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Tatăl Alexandrei: „Cine a luat-o să o aducă, să o lase la o margine, nu vreau să știu cine e. Poliția mi-a spus să îmi fac duș”

Citește Și

- Reclamă -
Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, a făcut apel, joi seara, către cei care i-au luat fata, să o aducă acasă, să o lase undeva pentru ca familia să își poată relua viața dinainte. Bărbatul este încrezător că fiica lui este în viață și că anchetatorii o vor găsi.

Ioan Măceșanu a declarat, joi, că singurul lucru care contează pentru familie este ca Alexandra să se întoarcă acasă.

„Vreau să fac un apel, cine a luat-o să o aducă, să o lase la o margine, nu vreau să știu cine e. Dar vreau să ne reluăm viața noastră de dinainte. Cei care știu ceva de ea să spună. E foarte dificil, sunt atâtea zile de când nu știm nimic. Cei care au luat-o să o aducă acasă, să fie sănătoasă, nu mă interesează cine a luat-o, decât să o aducă, să ne putem relua viața noastră simplă, fericită”, a spus tatăl Alexandrei.

- Reclamă -

Bărbatul spune că este convins că autoritățile vor face tot ce trebuie pentru ca Alexandra să fie adusă acasă.

„Poate nici dânșii nu și-au dat seama, poate dacă locația era mai clară. Mă simt vinovat eu ca tată că nu am făcut mai mult. Dacă îmi dădeam seama, nu se ajungea până aici. Dar eu cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață (autoritățile – n.r.). Așa îmi spune inima, și mie și soției. Suntem încrezători. Așteptăm din moment în moment să o aducă acasă. Noi credem că va fi bine”, a mai spus Ioan Măceșanu.

Tatăl Alexandrei a vorbit și despre apelul primit de mamă, după dispariția Alexandrei, spunând că era o voce de bărbat în vârstă.

- Reclamă -

„Era o voce de bărbat în vârstă, i-am spus să vorbească mai tare și a spus că nu poate, că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece”, a mai spus Ioan Măceșanu.

De asemenea, tatăl Alexandrei a spus că fiica cea mică a început să pună întrebări despre sora sa, și este dificil să îi ofere răspunsuri.

Apelul său pentru autorităţi este „să-şi vadă în continuare de treabă, să-şi unească toate forţele ca să o găsească”.

„Cred că şi-au făcut datoria, nu mă voi îndoi, am încredere în ei, ca orice om în situaţia asta”, a mai spus bărbatul.

- Reclamă -

Despre ce i-au spus poliţiştii joi seara, când a mers să reclame dispariţia fiicei sale, tatăl Alexandrei a spus: „Mi-au zis să revin dimineaţă, că poate apare, că aşa sunt copiii de vârsta lor”.

Despre reacţia autorităţilor în urma apelurilor Alexandrei la 112, tatăl ei a spus: „Poate nu şi-au dat seama”.

„Eu cred că îşi vor face datoria şi o vor găsi în viaţă. (…) Autorităţile nu ne-au mai spus nimic, dar noi credem că va fi bine”, a spus tatăl fetei.

Întrebat dacă trebuia ca autorităţile să intervină mai rapid, el a spus: „Cred că normal dacă se intervenea mai repede, nu judec pe nimeni, poate aşa sunt formalităţile… Poate era mai bine, poate aşa a fost să fie”.

Întrebat ce i s-a spus în noaptea de joi spre vineri, când a fost identificată casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul a spus: „Mi s-a spus să aştept, mi s-a spus să aduc haine nespălate, că aşa mi s-a spus pentru câine, şi am aşteptat aici”.

Anterior declarațiilor din fața Poliției Municipiului Caracal, tatăl fetei a declarat, pentru Antena 3, că în noaptea în care polițiștii așteptau mandatul de percheziție pentru locuința lui Gheorghe Dincă, aceștia nu i-au spus că aflaseră adresa la care putea fi fiica sa și l-au trimis acasă.

”Joi noaptea am stat până la 2-3 la poliție. Mi-au spus să mă duc acasă să mă schimb, să fac un duș și să vin pe la 5 (…) Mie nu mi-au spus că știau adresa”, a spus Ioan Măceșanu. Ulterior, polițiștii nu i-au dat nicio explicație legată de motivul pentru care nu au intrat în casa lui Dincă mai devreme.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa lui de la ieșirea din Caracal. Bărbatul a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.

sursa: stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut