Vasile Saramat, cel care ținea în plasament fetița de 8 ani din Baia de Aramă susține că familia din SUA, care a reușit în instanță să adopte fetița se lăuda că a plătit 30.000 de euro mită la Autoritatea Tutelară. Mai mult, tatăl arată că avocații familiei din SUA sunt rude de gradul I cu judecătorii din acest dosar, un conflict de interese mai mult decât evident.

”Uitați, oameni buni, ce se întâmplă la noi în România. Vă dați seama? Această familie din America a intervenit și a dat la Autoritatea Tutelară la București 30.000 de dolari. Așa au specificat ei. Au dat 30.000 de dolari la doamna Coman, care este președinta Adopțiilor la nivel național și pentru adopțiile internaționale”, spune Vasile Saramat

Tatăl fetiței acuză faptul că avocații familiei din SUA ar fi rude cu judecătorii de la Curtea de Apel Craiova.

”Această fetiță a fost luată cu forța de familia Secărin (familia din SUA n.r.), care a venit cu avocatul Delulescu, care soția dânsului este judecătoare la Curtea de Apel Craiova, unde li s-a dat câștig de cauză. A mai fost la proces și alt avocat, care, tot la fel este judecătoare la Curtea de Apel Craiova, colegă cu cei care au dat sentința. Noi am câștigat pe local la Mehedinți și la Drobeta Turnu Severin au întors dosarul și au avut câștig de cauză cu ajutorul acestor judecători”, mai spune tatăl.

O fetiță de 8 ani a fost ridicată de Poliție

O fetiță de 8 ani a fost ridicată de Poliție!Fetița era dată în plasament la o familie, iar în urma unei anchete a juranliștilor de la Gorj News s-a aflat că fetița urma să fie dată spre adopție unei familii din America care mai are doi copii, iar unul dintre aceștia are nevoie de un rinichi. Se pare că fetiței din România i s-au făcut testele de compatibilitate, iar familia din SUA ar fi plătit 30.000 de dolari pentru a se asigura că fetița ajunge la ei.

تم النشر بواسطة ‏‎Ziarul Incomod‎‏ في الجمعة، ٢١ يونيو ٢٠١٩

 

sursa: stiripesurse.ro

5 COMENTARII

  1. Nenorocitii …sunt copii nevinovati ,asa ii protejeaza statul Roman .Am ajuns sa mi se scarbeasca de tot c’è se intamplat in Romania.Nu destul neati furat si ati vandut tot.Acum vindeti si copiii.Vai de capul vostru, flacarile iadului va asteapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here