Polițiștii din Timiș au intrat în alertă după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o pădure, în stare avansată de putrefacție.
Bărbatul, un taximetrist din Lugoj, nu a mai fost văzut de vecini de aproximativ o săptămână, însă nimeni nu i-a semnalat dispariția.
Un bărbat care se alfa în zona pădurii de la marginea localității Sinersig a sunat la 112 anunțând că a găsit un cadavru.

Ulterior, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la locul indicat și au început cercetările. Oamenii legii spun ca omul a fost ucis cu bestialitate, i s-a furat mașina și apoi a fost abandonat la marginea pădurii.

Taximetristul era un bărbat de 77 de ani, tată a doi copii, iar autorii crimei sunt doi minori. În noaptea crimei, bărbatul a plecat la o comandă în comuna Darova. Anchetatorii au stabilit că în momentul în care a ajuns la comandă, șoferul era așteptat de doi adolescenți, unul de 17 ani și altul de 15 ani. Primul l-a lovit pe taximetrist din spate cu cuțitul în gât și în zona feței. Cei doi au dus cadavrul în pădure și l-au abandonat.

Minorii i-au luat taximetristului telefonul mobil, aproximativ 200 de lei și mașina. Ulterior, aceștia au plecat la Timișoara unde au vândut telefonul, apoi s-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină și l-au abandonat în zona Parcul Copiilor, după care s-au întors la Darova. Taximetristul era dispărut  de mai bine de o săptămână. El nu mai fusese văzut din noaptea de 12-13 iunie, când a plecat la o comandă în comuna Darova. Nimeni nu a semnalat dispariția acestuia deoarece locuia singur.

Se pare că momentul în care taximetristul a fost ucis a fost surprins de camerele de supraveghere din localitate.

sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here