fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Te deranjează funcția de auto-reglare a luminozității de pe iPhone? Iată câteva soluții pe care să le încerci.

Citește Și

- Reclamă -

Renunțarea la aceste setări poate să contribuie la remedierea problemei cu luminozitatea automată de pe iPhone.

Dacă folosești un iPhone, probabil ai observat că luminozitatea ecranului telefonului tău se ajustează automat în funcție de lumina ambientală detectată de dispozitiv. Deși aceasta poate fi o caracteristică utilă care ajută la reducerea oboselii ochilor și face ecranul mai ușor de vizualizat, luminozitatea automată nu este întotdeauna la fel de benefică pe cât ai putea crede.

Problema apare atunci când ecranul se întunecă automat chiar și în plină soare. În situația în care te afli parțial în umbră, telefonul poate fi indus în eroare să-și întunece ecranul automat, chiar dacă acest lucru nu este necesar. Acest aspect poate dificulta vizualizarea informațiilor de pe ecran. În plus, dacă îți ajustezi manual luminozitatea, aceasta va reveni la valoarea anterioară din cauza funcției de auto-reglare a luminozității. Remedierea acestei probleme nu este întotdeauna la fel de simplă precum dezactivarea setărilor necesare, însă merită să încerci.

- Reclamă -

Începe prin a dezactiva luminozitatea automată.

Continuarea articolului pe elsoweb.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...