Rise Project a publicat un nou articol #Teleormanleaks, “Conținutul”, în care scoate la iveală noi informații din valiza cu documente privind Tel Drum:

Când vin mascații la Tel Drum, nu rămân multe variante:

Golești computerul, transferi pe hard, iei tableta lui șefu’, stick-ul de la Geta, aduni hârtiile, bagi tot în valiza neagră.

DNA vine, ia ce crede, mai puțin ce trebuie.

Ascunde-o.

Coșmarul e că, peste un an, o va găsi un țăran în Teleorman.

Valiza conține exact ce a vrut gruparea “Dragnea” să pitească de procurori la descinderile din 2017, în dosarul în care președintele partidului de guvernământ e acuzat de inițierea unui grup criminal organizat.

Acum e la noi.“, scrie Rise Project.

Într-o noapte de miercuri, pe la două dimineața, fiul lui Liviu Dragnea i-a trimis un email directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, pe adresa personală. Venise vara lui 2010. Ștefan Dragnea termina anul trei de facultate, dar școala vieții îl ținea treaz.

“Salut,

Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lui Liviu că mă ceartă, mă poți ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru mașini. Te rog frumos.”

Și Tel Drum a plătit până s-a întors iarna. Curgeau facturi precum cea de pe 14 decembrie 2010, care i-a torpilat inbox-ul lui Pitiș cu douăzeci de minute înainte de prânz.

“Asta chiar e ultima. Am terminat tot la mașină.”

Dragnea Junior tocmai termina de tunat cel mai puternic Volkswagen Golf din lume. O rachetă albastră upgradată la 776 de cai-putere. Șmecheria a costat 78.000 de euro.

 

Citește mai departe pe riseproject.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here