Daniel Nicodim, candidat PNL pentru Consiliul Local Ploiești, a reacționat în urma campaniei pe care Mihai Polițeanu, candidat USR PLUS la CL Ploiești, o practică în mediul online.

Candidatul PNL este de părere că cei implicați în campania electorală trebuie să le prezinte oamenilor proiectele pe care au. În loc de asta, atrage atenția Daniel Nicodim, unii candidați sunt preocupați de campanii denigratoare pe Facebook, la adresa contracandidaților.

”Campanie electorală, septembrie 2020

Este perioada în care candidații trebuie să își demonstreze experiența în fața alegătorilor și să își prezinte proiectele pentru următorii 4 ani.

La Ploiești, însă, direct sau prin susținători, principala preocupare a unora dintre contracandidații PNL este cea legată de construirea unor atacuri la adresa lui Andrei Volosevici.

Da, domnule Mihai Polițeanu, și Andrei, ca și dumneavoastră, a fost membru PDL! Diferența este că el nu se rușinează cu trecutul său pentru că, indiferent de locul în care s-a aflat, a încercat să facă bine.

Da, stimați contracandidați, în perioada în care Andrei a fost primar al Ploieștiului se semnau contracte. Se semnau contracte și se muncea pentru acest oraș, aceasta este diferența dintre perioada 2008-2012 și perioada care a urmat.

Realitatea este una singură: în perioada 2008-2012, Ploieștiul era un oraș curat și viu, iar ploieștenii au contribuit foarte mult la acest aspect!!!”, a scris Daniel Nicodim pe pagina personală de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here