fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Tensiuni în PNL?! Ce spune deputatul Nicolae Alexandri despre ruptura dintre județ și municipiu

Citește Și

- Reclamă -

Bârfele din mediul politic indică faptul că la ora actuală ar exista o ruptură între PNL Ploiești și PNL Prahova, care își va face efectele prin faptul că organizația municipală nu va avea candidați pe poziții eligibile pentru Parlamentul României. Concret, zvonurile spun că Nicolae Alexandri, Dragoș Gunia și Andrei Volosevici nu mai sunt doriți în Parlament, pentru un nou mandat, aceștia fiind și potențialii candidați ai municipiului. În ceea ce-l privește pe Andrei Volosevici, se pune problema că nu ar mai îndeplini criteriile de eligibilitate, fiind urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA.

Vezi aici cum comentează Andrei Volosevici situația!

- Reclamă -

Deputatul Nicolae Alexandri spune că la întocmirea listelor ar trebui să se țină cont de rezultatele de la alegerile locale, unde PNL Ploiești a câștigat Primăria, prin Adrian Dobre. Deputatul s-a ferit să admită faptul că există o ruptură la nivelul liberalilor între municipiu și județ, limitându-se la a declara că până la această oră nu s-a luat o decizie cu privire la candidaturi.

„Au apărut niște zvonuri de presă, nu știu la acest moment dacă sunt adevărate. Nu știu ce se întâmplă, deocamdată nu s-a luat o decizie. Aseară ne-a fost adusă la cunoștință procedura de depunere a candidaturilor. Nu știu dacă există sau nu niște tensiuni și eu fac parte din conducere și nu am văzut tensiuni în ceea ce privește stabilirea listelor. Este o zvonistică la nivelul organizației, care își dorește anumite lucruri. Este o organizație importantă cea din Ploiești, își dorea să fie printre candidați Andrei Volosevici, Nicolae Alexandri, Dragoș Gunia, dar nu știm dacă vom fi, există niște criterii ale partidului în ceea ce-l privește pe Andrei Volosevici. Nu știm dacă partidul la acest moment, și așa a fost și discuția aseară, va menține aceste criterii. Despre noi individual, eu sau Gunia cu conducerea partidului la nivel de județ nu am abordat acest subiect, al candidaturii, decât începând de aseară când ni s-a spus că trebuie să depunem candidaturile cei care dorim. Nu știm dacă vom fi puși pe liste. Nu știu dacă va fi o ruptură, poate vor fi puși pe listă alți membri ai organizației Ploiești, care s-a exprimat că ar fi dorit ca unul dintre noi să fie pe listă. Teoretic, ar trebui să se țină cont de rezultatul de la alegerile locale, nu știu dacă va fi un criteriu. Organizația municipală e mândră că a câștigat alegerile și că are primar în niște condiții nu foarte ușoare.”, a declarat pentru ziarul Incomod deputatul Nicolae Alexandri.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut