Tensiuni în Primăria Ploiești după ce Monica Antonescu a fost detașată, în urma unei dispoziții a primarului Adrian Dobre, de la Direcția de Patrimoniu la Direcția Economică.

Potrivit unor angajați din cadrul primărie, Antonescu nici măcar nu este compatibilă cu atribuțiile date în ceea ce privește  viza CFPP, dar acest lucru nu contează pentru cei care au orchestrat venirea ei, dat fiind faptul că ea a fost singura persoană care și-a asumat plata facturii către TCE.

Se pare că pentru curajul de care a dat dovadă de a acorda viza Control Financiar Preventiv,  Monica Antonescu ar urma să fie numită director al Direcției Economice.

Ba mai mult, ținând cont de faptul că beneficiază de susținerea pe care o are din partea lui Eugen Prună, consilierul personal al primarului,  aceasta a început să aibe un comportament neadecvat față de colegii săi,să dea ordine și să țipe la ei.

Surse din rândul angajaților ne-au mai  povestit faptul că mulți dintre ei nu au mai suportat comportamentul Monicăi Antonescu și i-au solicitat primarului Adrian Dobre să intervină.

Și când te gândești că aceasta a fost la un pas de a fi băgată în comisia de disciplină din cauza comportamentului său pe care îl avea și în cadrul Direcției de Patrimoniu, nu ai cum să nu te întrebi cum de și-au asumat anumite persoane decizia de a o transfera. Să fie oare faptul că Monicăi Antonescu i-a plăcut să riște mereu?

Vom  încerca să obținem răspuns și la aceste întrebări.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here