Noi tensiuni au apărut în interiorul PSD Ploiești după ce consilierul local Andrei Gheorghe a votat în ultima ședință a Consiliului Local împotriva mai multor proiecte susținute de viceprimarul și președintele organizației municipale a partidului, Cristian Ganea (foto sus).

Gestul consilierului local Andrei Gheorghe a venit în contextul în care respectivele proiecte erau de interes public, dat fiind faptul că vorbim despre anveloparea mai multor blocuri, dar și despre proiecte precum eficientizarea energetică a unor școli. Ba mai mult, vorbim despre proiecte finanțate cu fonduri europene.

Potrivit surselor Ziarului Incomod, totul ar fi pornit de la mai multe mutări care au avut loc la nivelul unor posturi cheie din interiorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploiești. Concret, conducerea CSM Ploiești, unde director este Ștefan Grozea (PNL), consilier local al primarului Adrian Dobre detașat pe această funcție, a pus în aplicare o decizie a Curții de Conturi în care se precizează faptul că, potrivit legii, este necesară o rocadă la nivelul șefilor bazelor sportive.

Astfel, Cristian Nica, care până acum ocupa funcția de șef birou Stadion Ilie Oană, începând de luni, 11 mai, ocupă pentru două luni funcția de coordonator al Structurii Sportive a CSM Ploiești.

Acest lucru se pare că l-a deranjat pe consilierul local Andrei Gheorghe, cel care este și membru în Comitetul de Coordonare (CC) al CSM Ploiești, dar nu și pe Cristian Nica, cel din urmă înțelegând perfect situația.

Aceleași surse din rândul administrației publice locale ne-au povestit faptul că Gheorghe s-ar fi declarat indignat atât pentru faptul că nu a fost consultat CC-ul de la CSM Ploiești, cât și de faptul că viceprimarul Cristian Ganea nu s-a opus acestei măsuri în fața directorului CSM Ștefan Grozea (PNL).

Astfel, consilierul local Andrei Gheorghe se pare că i-a declarat război viceprimarului Cristian Ganea, lucru care s-a văzut în ședința Consiliului Local Ploiești, când Gheorghe a votat împotriva proiectelor susținute de Ganea. Acum rămâne de văzut ce reacție va avea conducerea PSD Ploiești în acest scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here