cupon pensie

cupon pensieUn bărbat, în vârstă de 73 de ani, din localitatea Puchenii Moșneni a fost la un pas să-și piardă viața după ce a fost înjughiat de mai mai multe ori de un tânăr care a intenționat să-i fure banii de pensie. Incindetul s-a petrecut vineri, 14 august, zi în care victima a mers la Poștă pentru a-și lua pensia, așa cum făcea în fiecare lună. Nu a știut că cineva îi cunoaște programul și că a fost urmărit pas cu pas în ziua respectivă.

Ajuns acasă, bătrânul s-a pomenit cu un tânăr în curte care l-a amenințat cu un cuțit de bucătărie. Pentru că nu a vrut să scoată portofelul, pensionarul a fost înjunghiat în mai multe locuri de agresorul de doar 18 ani. A scăpat însă cu viață și a început să strige după ajutor. Vecinii au fost cei care au sărit în ajutorul omului și au alertat imediat autoritățile. Speriat de ceea ce făcuse, agresorul a fugit imediat de la locul faptei, fără să mai ia banii, fiind prins ulterior și încarcerat sub acuzația de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie.

Florin Dobre și-a recunoscut fapta, însă a precizat că victima avea la el o datorie de 50 de lei pe care tot întârzia să o achite, acesta fiind și motivul pentru care ar fi intrat peste om în curte. Dobre se află acum în Centrul de Detenție al IJP Prahova după ce Tribunalul Prahova a decis arestarea lui pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here