fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Teodora Marin către Alina Farcaș: „Nu vorbesc cu tine fără să îți pun fiola”!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Incident incredibil petrecut astăzi la o ședință de lucru din cadrul Primăriei Ploiești! City managerul Teodora Marin ar fi jignit-o într-un mod incalificabil pe Alina Farcaș, angajată în cadrul Direcției Relații Internaționale. În timpul ședinței la care participau cele două, dar și viceprimarul Cristian Ganea, în cadrul Unității de Implementare a Proiectelor (UIP), în momentul în care Alina Farcaș a luat cuvântul, Teodora Maris i-a spus „nu vorbesc cu tine fără să îți pun fiola”, sugerând că Farcaș ar fi în stare de ebrietate.

Contactată de reporterii ziarului Incomod pentru mai multe detalii, Alina Farcaș nu a negat incidentul, dar a refuzat să facă alte comentarii, fiindu-i probabil teamă că ea sau soțul său, de asemenea angajat în cadrul unei instituții a primăriei, și-ar putea pierde locul de muncă.

- Reclamă -

Reporterii ziarului Incomod au contactat-o și pe city managerul Teodora Marin pentru un punct de vedere, dar aceasta a spus că nu știe despre ce vorbim și a închis telefonul. Nici primarul Adrian Dobre nu a luat poziție față de incident, spunând de asemenea că nu știe despre ce este vorba, fiind la o ședință în București.

Singurul care a avut o poziție pe marginea acestui subiect este viceprimarul Cristian Ganea care, întrebat cum i se pare ce s-a întâmplat astăzi la ședința de lucru când Marin a jignit-o pe Farcaș, a declarat:

„În primărie este o atmosferă de răzbunare, unde se caută tot timpul vinovați și actuala putere vrea să schimbe toate locurile cu oamenii lor și să conducă în forță, să aducă jigniri angajaților, de genul „mincinoși”, de genul „hoți”, sau „am să-ți pun fiola”. Este o atmosferă în care lumea nu vine cu plăcere la serviciu”, a comentat Cristian Ganea.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img