fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Termo Ploieşti primeşte un nou avans de la bugetul local pentru plata gazelor

Citește Și

- Reclamă -
Consiliul Local a adoptat astăzi două hotărâri care vizează activitatea firmei proprii de termoficare, inclusiv pentru plata unui nou avans către Termo Ploieşti, necesar pentru asigurarea gazelor pe următoarele zile.

Conform primeia dintre cele două hotărâri, administraţia locală va acorda de la bugetul local o sumă de un milion de lei, sub forma unui avans din subvenţia pentru gigacalorie. „Suma va fi utilizată în vederea achitării în avans a consumului de gaze naturale către furnizorul de gaze naturale”, se specifică în hotărârea adoptată de forul legislativ.

Măsura vine în condiţiile în care, de la înfiinţare şi până acum, Termo Ploieşti a depins într-o foarte mare măsură de banii de la bugetul local.

- Reclamă -

La două luni de la înființare și în plin scandal al demisiilor, Termo Ploiești cere 20.000 de euro pentru prime de Crăciun

Consiliul Local a mai decis, în aceeaşi şedinţă, numirea altor doi membri în Adunarea Generală a Acţionarilor de la societatea de termoficare, după demisiile anunţate săptămâna trecută de liberalii Valentin Marcu şi Aurelian Tudor. Înlocuitorii aleşi luni sunt Robert Vîscan, de la PSD, şi Mihai Tonsciuc, de la USR, aflat în procedură de excludere din partid.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut