Ploieștiul este un oraș sufocat de tot felul de probleme: banii sunt insuficienți pentru plata serviciilor de utilitate publică, pornind de la mentenanța iluminatului public, până la salubritate și transport public în comun, gunoaiele zac pe străzi și la ghene cu zilele, uitate de operatorul de salubritate, iluminatul public ba merge, ba nu merge, drumurile arată ca tranșeele și multe alte probleme. De poluare nici nu mai vorbim… o facem de ani de zile și degeaba!

În acest timp, PNL Prahova a găsit un motiv de mândrie: iluminatul festiv! Deși ignoră total problemele din municipiu, reprezentanții partidului au găsit totuși un motiv să-l laude pe primarul liberal Adrian Dobre și au postat pe Facebook cuvinte de laudă la adresa acestuia pentru luminatul festiv care se va aprinde sâmbătă seară, de 1 decembrie.

“Ploieștiul are cel mai frumos iluminat festiv de sărbători din istoria recentă a orașului!

Anul acesta, ploieștenii vor avea parte de cel mai frumos iluminat ornamental din ultimii ani.

Decorațiunile și instalațiile sunt noi și calitative, cu mult peste ce a avut Ploieștiul în istoria recentă.

Primăria Ploiești, condusă de primarul liberal Adrian Dobre, a reușit să finalizeze montarea instalațiilor și ornamentelor de Sărbători în toate zonele, astfel că mâine, 1 Decembrie, începând cu orele 19.00, ne vom putea bucura împreună de magia sărbătorilor de iarnă la Ploiești.

Ne vedem în fața Palatului Administrativ Ploiești!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PNL Prahova.

Cum era de așteptat, oamenii au reacționat în comentarii și au sancționat PNL Prahova pentru ignoranța de care dă dovadă:

“Ca sa ajungem in centrul orasului trebuie sa iesim dintre gunoaie si sa ocolim numeroase gropi de pe sosele. Dacă mergeți pe jos încercați sa găsiți treceri de pietoni marcate că altfel ajungem in spitale din care poți pleca cu alte boli. Felicitări primarului.”, le-a scris o ploieșteancă la comentarii.

“Avem lumini..si ghenele pline de gunoi in tot orasul”, a comentat alt ploieștean.

“Nu toți ploieștenii trăiesc în centrul orașului în cartierul vest nu că nu sunt nici un fel de luminițe dar gunoiul deversează. Și noi plătim taxe și impozite muncim votam mă simt discriminata!!!!”, “Înseamnă că la Ploiești….”afară e vopsit gardul și înăuntru… leopardul”!! Păcat de orașul lui nenea Iancu!!”, “Cei de la periferii nu platesc taxe si impozite??????e bezna rusine macar pe stalpi pe Grigore Cantacuzinou niciun ornament nimic rusineeeeeeee sa va fie”, “Și cu poluarea cum rămâne? Suntem otrăviți zilnic de rafinării, de fabrica de detergenți de rezidurile și gropile neecologizate. Școlile și grădinițele ploieștene sunt pline de copii cu probleme respiratorii.”, au scris alți ploieșteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here