politisti 2

Polițiștii din Slănic au fost sesizați despre furtul unui catalizator montat pe o autoutilitară, comis pe raza comunei Vărbilău.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificată ieri persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, din localitate.

În plus, din cercetări s-a mai stabilit că, în aceeași noapte, acesta ar fi furat un al doilea catalizator de pe raza oraşului Vălenii de Munte.

Ulterior, ar fi vândut componentele auto sustrase unui bărbat de 27 de ani, din Ariceştii Rahtivani, și concubinei acestuia – o tânără de 25 de ani. Deși cunoşteau provenienţa ilicită a pieselor în cauză, aceștia din urmă le-ar fi valorificat către diferite societăţi din ţară, specializate în reciclarea de catalizatori.

De asemenea, ca urmare a cercetărilor s-a stabilit faptul că, în lunile februarie și mai, cei doi bărbați ar mai mai sustras alți catalizatori de la autoutilitare, în timp ce femeia le-a asigurat paza.

La data de 12.06.2016, s-a dispus prin ordonanţă reţinerea celor trei persoane pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte în vederea luării unei alte măsuri preventive proporţionale cu gravitatea faptelor săvârşite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here