Doi tineri au fost surprinși de o patrulă a Poliției Locale în timp ce distrugeau mobilierul urban din parcul Regele Mihai I al României (Sala Sporturilor), dar imediat au fugit. Polițiștii locali au reușit să-l prindă pe unul dintre aceștia și, cum este minor, tutorele lui a fost sancționat, a transmis Poliția Locală într-un comunicat de presă pe care îl redăm mai jos:

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce patrula pe aleile din Parcul Regele Mihai I al României, două persoane care distrugeau mobilierul urban.

În momentul în care cele două persoane au observat prezența polițiștilor locali, au fugit, una dintre acestea fiind prinsă în zona străzii Saturn.

Polițiștii locali au procedat la conducerea și predarea persoanei în cauză pe bază de proces-verbal, polițiștilor din cadrul Secției nr. 3 Poliție. În urma verificărilor s-a constatat faptul că numitul Z.C. este minor, astfel că a fost sancționat contravențional numitul G.F., în calitate de tutore al acestuia, cu amendă în cuantum de 100 lei pentru nesupravegherea minorului, conform Legii nr. 61/1991.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here