Cei doi tineri care au tâlhărit o femeie ieri seară, în jurul orei 18.30, pe strada Industriei din Ploiești, au fost identificați, fiind audiați în aceste momente de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC). Tinerii de 19 ani sunt bănuiți că au mai comis două tâlhării în afară de cea de ieri seară (14 decembrie), pe 25 noiembrie și pe 8 decembrie.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului și Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat doi tineri bănuiți de comiterea a trei tâlhării.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului și Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat doi tineri de 19 ani, din Ploiești, bănuiți de comiterea a trei tâlhării. Ultima faptă face referire la tâlhăria săvârșită în seara zilei de 14 decembrie, pe strada Industriei din Ploiești. Celelalte două s-ar fi petrecut în zilele de 25 noiembrie, respectiv 8 decembrie.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că cei doi ar fi acționat după lăsarea întunericului.

Cercetările continuă pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.

Reamintim că ziarul Incomod a publicat în exclusivitate această informație, la jumătate de oră după ce a avut loc incidentul.

Citește și: Femeie tâlhărită de colindători pe strada Industriei din Ploieşti. Poliţiştii îi caută pe agresori. Exclusiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here