Trei tineri de 17, 18 și 21 de ani au fost plasați în Arestul Poliției, fiind reținuți pentru 24 de ore, după ce polițiștii au descins ieri la locuințele lor. Cei trei sunt suspecți că au furat mai multe bunuri dintr-un magazin, dar și plăcuțele de înmatriculare de la trei mașini care erau parcate în Ploiești.

Potrivit Poliției Prahova, cei trei vor fi prezentați joi, 11 august, unității de Parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Reamintim că miercuri dimineață polițiștii Secției nr. 4 din Ploiești au descins la două locații din Brăila, una din Ploiești și una din Călărași, la domiciliile a patru persoane bănuite de comiterea a două infracțiuni de furt calificat. Cei patru au fost duși la audieri, iar trei dintre ei au fost reținuți de polițiști pe baza probelor adunate în anchetă.

“Prejudiciul total cauzat în urma activităților infracționale este de aproximativ 5.000 de lei.

În fapt, în perioada 29 iunie – 13 iulie a.c., patru tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 21 de ani, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială, dar și plăcuțele de înmatriculare de la trei autoturisme, care erau parcate în municipiul Ploiești.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mijloace materiale de probă.”, anunța Poliția Prahova ieri într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here