ploiesti capitala tineretului consultare tineri
Tinerii din Ploieşti sunt invitaţi la o dezbatere privind problemele şi soluţiile pentru municipiu, înainte de definitivarea dosarului de candidatură care trebuie depus pentru titlul de Capitala Tineretului din România în 2024, unde Ploieştiul e oraş finalist.

Sub sloganul “Avem nevoie de TINEri”, echipa Ploiești Capitala Tineretului din România 2024-oraș finalist invită tinerii ploieșteni să participe la consultările care vor avea loc pe parcursul zilei de 22 august, începând cu ora 9:00, la Centrul pentru Tineret din subordinea Casei de Cultură „Ion luca Caragiale” Ploiești, situat la etajul 1 al clădirii Halelor Centrale.

“Sunt așteptați toți tinerii dornici să afle mai multe detalii despre candidatura Municipiului Ploiești pentru obținerea titlului de Capitala Tineretului din România pentru anul 2024, dar și cei care vor să se alăture echipei Ploiești Capitala Tineretului din România 2024 – oraș finalist”, anunţă organizatorii. Tinerii interesați trebuie să completeze până pe 19 august un formular (link disponibil AICI).

Ploieştiul a intrat în finala pentru titlul de Capitala Tineretului în 2024, alături de Vaslui şi Oraviţa

„Ploiești- Capitala Tineretului din România 2024 este despre tineri, despre câte proiecte putem realiza pentru comunitate dacă ascultăm nevoile tinerilor și despre a construi împreună pentru generațiile viitoare! Ne propunem să conectăm tineri cu idei cu oameni cu proiecte, oameni cu voință și putere decizională cu tineri care vor să construiască o comunitate altfel. Noi, membrii echipei, alături de cei care ne susțin (reprezentanții Primăriei Municipiului Ploiești, organizații nonguvernamentale, instituții publice și private) AVEM un scop comun: ne dorim să facem orașul să funcționeze mai bine, ÎMPREUNĂ, cu și pentru TINERI!”, mai transmite echipa Ploiești Capitala Tineretului din România 2024-oraș finalist.

Programul „Capitala Tineretului din România” urmărește crearea unor zone urbane ale României care oferă oportunități adaptate dinamic la nevoile unei stări de bine generalizate și satisfacții de viață crescute, perspectivele de viitor și implicarea activă a tinerilor în comunitate în contextul secolului XXI. Jurizarea candidaturilor se va face în funcție de o serie de criterii, printre care motivația care a stat la baza fundamentării candidaturii, coerența viziunii, a misiunii și a obiectivelor și corelarea proiectelor propuse cu strategii și documente de politici publice de tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here