Administratorii domeniului schiabil din Bușteni au avut surpriza neplăcută să găsească toaleta amenajată la pârtia de sanie complet distrusă de turiști. 

Toaleta rezervată turiștilor care urcă la cota 1300 pentru pârtia de sanie a fost distrusă în cursul zile de viner, 22 ianuarie. Deranjați că efortul de a oferi oaspeților condiții decente, administratorii domeniului Kalinderu din Bușteni au transmis un mesaj pe pagina de Facebook, însoțit de imaginile dezastrului lăsat în urmă de turistul nervos

”Oare suntem în 2021? Te gândești să oferi servicii complete în vârf de munte, eforturile sa creezi toalete aici sunt destul de mari! Și ce sa vezi? Ajung niște “oameni“,  că dacă le spunem animale e mult prea mult și fac dezastru!!! Era mai bine sa-i trimitem la pădure!! Vă rugam din suflet, nu mai veniți la munte, stați acasă la voi!!! Nu avem nevoie de astfel de “turiști“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a domeniului Kalinderu.

Romeo Drilea, administratorul domeniului schiabil din Bușteni, a precizat că nu este pentru prima dată când se întâmplă ca turiștii care ajung pe pârtie, în special pe cea de sanie, să aibă un astfel de comportament necivilizat.

Și la Sinaia, administratorii serviciului de transport pe cablu au remarcat aceeași lipsă de educație din partea unor turiști certați cu bunul simț. În gondolele care urcă de la cota 1400 la 2000 nu de puține ori sunt găsite ambalaje și resturi de mâncare aruncate pe jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here