fbpx
luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Toamnă de nota 10 la AFI Ploiești! Câștigă premii cool și descoperă AFI SCHOOL CARD! (P)

Citește Și

- Reclamă -

AFI Ploiești v-a pregătit o toamnă de nota 10! Reînceperea anului școlar vine cu premii atractive și cu noul card AFI School ce le oferă posibilitatea elevilor, studenților și cadrelor didactice să beneficieze de reduceri de 20% la restaurantele și cafenelele partenere din AFI Ploiești.

Toamna aceasta, reînceperea anului școlar vine cu o sumedenie de premii atractive și cu noul card AFI School ce oferă elevilor, studenților și cadrelor didactice posibilitatea de beneficia de reduceri în zona food-court, la nouă restaurante și cafenele partenere.

- Reclamă -

În perioada 2 septembrie -10 noiembrie, toți cei care vor face cumpărături de minim 200 de lei în  AFI Ploiești și se vor înscrie la campanie, vor intra automat în tragerea la sorți săptămânală, având șansa de a câștiga unul dintre cele 10 premii atractive (trei telefoane Samsung S10, trei laptopuri Dell și patru trotinete electrice). Înscrierea bonurilor fiscale se va face, simplu, fie la Info Desk, fie online pe afi-ploiesti.ro.

 - Ziarul INCOMOD

Noutatea toamnei la AFI Ploiești este cardul AFI School, un avantaj pe care centrul comercial și partenerii acestui proiect îl oferă tuturor elevilor, studenților și cadrelor didactice care doresc să beneficieze de discount-uri în zona de food court, la restaurantele și cafenelele partenere.

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD

Începând cu 2 septembrie, de luni până vineri, între orele 10:00 și 15:00, toți posesorii cardului vor avea reduceri de 20% la următoarele restaurante din incinta AFI Ploiești: Azzurro Il Venetiano, Ready to Box Chopstix, Donuterie, Illy Caffe (pentru toate produsele, cu excepția băuturilor alcoolice sau cocktail-urile  ce conțin alcool, espressoarele Illy, cafea boabe/macinată Illy 250 gr, capsule, cafea Illy 21 buc, seturile de cești Illy, termosuri Illy), Le Bon Bon (reducerea va fi aplicată doar pentru produsele consumate în cofetarie), Mado, Pizza Bonita, Salad Box (reducere de 20% pentru fresh de portocale, wrap + limonadă 200 ml) și Ted’s Coffee (reducerea de 20% va fi aplicată doar în cazul produselor pe bază de cafea). Cardul este nenominal, poate fi obținut începând cu data de 2 septembrie și este valabil până pe 30 septembrie 2020. Pentru a intra în posesia cardului, elevii și studenții trebuie să prezinte la Info Desk carnetul de elev/student, iar cei cu vârsta sub 18 ani să fie însoțiți de unul dintre părinți/tutore. De asemenea, profesorii trebuie să facă dovada statutului de cadru didactic activ.

Surprizele nu se termină aici! AFI Ploiești pune la bătaie premii atractive în concursurile de pe paginile oficiale de Facebook și de Instagram. Acestea se vor derula pe întreaga perioadă a campaniei. De la giveaways la AFI Gift Card-uri de 200 de lei, toată lumea are șanse de câștig!

Sursa: comunicat de presă AFI Ploiești (P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Video – PNL vrea să mărească prețul la gigacalorie în Ploiești

Prezent la întrunirea consilierilor județeni, pentru a cere lămuriri în legătură cu subfinanțarea Ploieștiului, primarul Andrei Volosevici a fost...
Sari la conținut