radar politie
Toate radarele vor fi scoase pe şosele timp de trei zile, începând de astăzi, într-o acțiune a Poliției Române pentru prevenirea accidentelor rutiere. În primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave, soldate cu decesul a 118 oameni și rănirea gravă a altor aproape 500.

 

Poliția Română anunță că timp de trei zile toate radarele vor fi scoase pe şosele pentru depistarea celor care depăşesc viteza legală. Se vor folosi echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale şi cinemometrele portabile model TruCAM, precizează Poliția, într-un comunicat de presă.

 

Conform sursei citate, vor fi utilizate şi aparatele etilotest, etilometru şi drugtest, pentru depistarea șoferilor băuți sau aflați sub influența drogurilor.
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

 

În primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave, ocupând locul al treilea în ierarhie, cu 470 de accidente (cu 104 mai puţine decât în perioada similară a anului trecut), soldate cu decesul a 118 persoane (cu 32 mai puţine decât în perioada similară a anului trecut) şi rănirea gravă a altor 499 (cu 119 mai puţine decât în perioada similară a anului trecut).
Sursa: www.hotnews.ro

1 COMENTARIU

  1. Stimabililor politisiti , dati permise de conducere tuturor imbecililor si descreieratilor si apoi scoateti radarele . Pentru ce ? Pentru a face bani la bugetul din care va hraniti . Asta e realitatea . Toti functionarii publici au facut din sistemul in care se afla o roata in care se invirt banii din care isi iau ei salariile imense . Iar cetateanului platitor de taxe si impozite i se prezinta statistici si procese verbale cu amenzi date .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here