Traficul rutier la granița cu Ungaria este întrerupt temporar, luni, din cauza sistemului informatic al autorităților maghiare care nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră, conform Mediafax.

Autoritățile din Ungaria au anunțat, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că sistemul informatic nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră la intrarea și ieșirea din Ungaria.

Din această cauză, potrivit autorităților române, până la remedierea situației, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport. În unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare, mai susțin autoritățile române.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță că sunt în legătură cu autoritățile de frontieră ungare pentru stabilirea unor măsuri, astfel încât, după remedierea situației, controlul de frontieră să se desfășoare normal.

stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here