fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Trafic de țigări în curtea Poliției Locale – ce spun reprezentanții IJP Prahova

Citește Și

- Reclamă -

ipj prahova 1 - Ziarul INCOMODZiarul Incomod a publicat astăzi rezultatul unei anchete jurnalistice, care a arătat că în curtea Poliției Locale, șeful Biroului Rutier vinde țăgări de contrabandă. Detalii despre acest caz și dovezi puteți citi aici.

Deși acest lucru se întâmplă de luni bune, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a aflat, cum altfel, dacă nu din presă. Ba mai mult decât atât, în ciuda faptului că li s-au oferit toate detaliile, reprezentanții poliției au părut destul de relaxați vizavi de acest subiect, declarând că așteaptă publicarea articolului pentru a decide dacă este cazul să deschidă o anchetă sau nu. 

- Reclamă -

„După ce apare materialul respectiv vom face verificări pentru a stabili dacă în cauză este vorba de vreo faptă penală sau contravențională care să fie de competența Poliției. Avem două variante, dacă știi că sunt țigări de contrabandă și sunt mai puțin de 10.000 de țigarete e contravenție, dacă sunt mai multe este infracțiune. Dacă sunt mai puțin de 10 pachete, pot fi introduse legal în țară, este permis de lege”, a declarat inspector principal Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Probabil și prin prisma faptului că este vineri și că în weekend meteorologii au anunțat vreme bună, polițiștii nu s-au înghesuit care dintre ei să deschidă o anchetă. Ce mai contează o zi, două, când ilegalitățile acestea se fac de luni bune sub nasul lor, chiar în curtea Poliției Locale?! E timp și de luni încolo pentru o anchetă, de abia au timp să citească pe îndelete articolul din presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut