fbpx
duminică, mai 28, 2023

Trafic restricționat pe Autostrada Soarelui astăzi

Citește Și

- Advertisement -
Traficul pe Autostrada București-Constanța va fi restricționat astăzi, pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire a panourilor antiorbire.

Centrul Infotrafic a transmis șoferilor că circulația pe Autostrada Soarelui va fi restricționată astăzi în intervalul 09.00 – 13.00, pe a doua bandă, între kilometrii 127-128.

„Astăzi, în intervalul orar 09.00 – 13.00, pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire a panourilor antiorbire, circulația va fi restricționată pe a doua bandă pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, între kilometrii 127 – 128”, anunță sursa citată.

- Advertisement -

„Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanței de siguranță între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii și respectarea limitelor de viteză instituite!”, se arată în informarea Infotrafic.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta