transfer cet brazi termoficare ploiesti
Consiliul Judeţean urmează să ia astăzi o hotărâre cu privire la proiectul de transfer al CET Brazi şi al reţelei primare de termoficare către administraţia locală din Ploieşti.

Proiectul de hotărâre privind cedarea bunurilor deţinute de CJ la nivelul sistemului centralizat de termoficare din Ploieşti, iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, a fost inclus pe ordinea de zi a şedinţei de joi a instituţiei, deşi iniţial dezbaterea fusese anunţată pentru luni.

Demersul vine după ce, în 25 august, Consiliul Local Ploieşti a adoptat o hotărâre privind solicitarea CET Brazi şi a reţelei primare, iar miercuri forul legislativ ploieştean a modificat-o, actualizând lista bunurilor propuse pentru transfer, după lămurirea situaţiei privind inventarul acestora.

Conform proiectului de hotărâre, preşedintele Consiliului Judeţean urmează să desemneze o comisie care se va ocupa de procedurile de predare.

“Având în vedere că aceste bunuri sunt necesare pentru producerea transportul agentului termic și a apei calde destinate locuitorilor municipiului Ploiești, propunem încetarea uzului și interesului public județean a bunurilor respective și transmiterea acestora din domeniul public al județului Prahova în domeniul public al municipiului Ploiești, inclusiv cu toate mijloacele fixe si obiectele de inventar necesare funcționării SACET”, se arată în referatul de aprobare care însoţeşte proiectul de hotărâre, publicat pe site-ul CJ Prahova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here