Polițiștii din Prahova au descoperit un transport public ilegal de persoane pe ruta Filipeștii de Pădure – Florești – Câmpina. Un bărbat transporta, contra-cost, persoane necunoscute în satele din zonă, fără a deține autorizațiile necesare pentru acest tip de activitate.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Prahova:

În ziua de 22.02.2016, polițiști din cadrul Biroului Rutier Câmpina au desfășurat o acțiune în vederea identificării conducătorilor autoturismelor, care efectuează transport public ilegal de persoane pe ruta Filipeștii de Pădure- Florești-Câmpina.
Astfel, a fost identificat un autoturism condus de un bărbat domiciliat în Filipeștii de Pădure. Din primele cercetări a rezultat că acesta efectua transport rutier de persoane, contra cost, din localitatea Filipeștii de Pădure către satele învecinate. Totodată, din verficări, a mai rezultat că acesta ar fi efectuat astfel de activități în mod repetat.
În autovehicul au fost identificați trei pasageri, cărora conducătorul auto le-ar fi pretins diferite sume de bani, care să reprezinte contravaloarea transportului.
În cauză a fost întocmit proces-verbal de depistare precum și proces-verbal de sancționare
Totodată, pe raza municipiului Câmpina a fost identificat într-o situație similară și un alt  autoturism condus de un bărbat din localitatea Florești. Și în acest caz s-a întocmit proces-verbal de depistare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here