Foto cu caracter ilustrativ

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale Ploiești a reluat, începând cu data de 14.02.2017, acțiunile de control pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care efectuează transporturi de persoane cu microbuze sau autobuze fără autorizație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, precum și pentru utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite la nivelul municipiului.

Totodată, verificările au avut în vedere și circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în zonele de restricție reglementate de municipalitate, fără a deţine autorizaţie de acces valabilă.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6750 lei, în temeiul prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 228/2006 și ale H.C.L. nr. 131/2011.

Poliția Locală Ploiești va continua aceste acțiuni de control, în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul transportatorilor și pentru respectarea normelor legale în materie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here