Polițiști din cadrul Biroului Rutier Câmpina au depistat, vineri, un conducător auto care efectua în municipiu transport rutier de persoane contra cost. În autovehicul au fost identificaţi trei pasageri care au declarat că nu au achitat până în momentul opririi nici o sumă de bani, urmând ca plata să fie făcută la destinație. În cauză a fost întocmit proces-verbal de depistare, precum și un proces-verbal de sancţionare.

Vineri, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu specialiști ai R.A.R. Prahova, au acționat pe D.N.71, în stațiunea Sinaia, pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de persoane, pentru verificarea tehnică atât a autoturismelor care efectuează acest tip de transport, cât și a autoturismelor care posedă autorizație de transport public local de persoane în regim de închiriere.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.625 lei, iar ca măsuri complementare au fost retrase cinci certificate de înmatriculare auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here