Foto cu caracter ilustrativ

Trei accidente de circulație au avut loc în această dimineață în Prahova, soldate cu decesul unui tânăr și cu rănirea altor patru persoane.

Primul a avut loc pe Centura de Vest, în apropiere de locul în care la începutul lunii februarie s-a produs teribilul accident în care a fost implicat un autobuz de transport persoane. De data aceasta, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Ploiești, care venea dinspre Gara de Vest a traversat un sens de mers, a sărit parapetul de pe mijlocul drumului și a încercat să traverseze și celălalt sens de mers, însă a fost lovit de o autoutilitară Ford Tranzit. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde a decedat ulterior.

Al doilea accident s-a produs pe DN 1A, la Gura Vitioarei, unde un autovehicul a efectuat manevra de depășire, venind dinspre Vălenii de Munte înspre Ploiești, dar după ce a intrat înapoi pe banda lui, șoferul a pierdut controlul direcției. Mașina s-a răsucit și a intrat într-un stâlp de electricitate. Toți cei trei ocupanți ai autovehicului au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, fiind răniți, se pare, ușor.

Cel de-al treilea accident s-a produs în Bănești. Din primele cercetări, se pare că un bărbat a traversat o trecere pentru pietoni pe bicicletă, pe care avea fixat și un lemn. O mașină a acroșat lemnul respectiv, iar biciclistul a fost trânti la pământ, fiind rănit se pare ușor. Victima are 61 de ani și este localnic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here