Au rămas aproape trei candidați pe loc la Școala de Poliție Vasile Lascăr, unde zilele acestea se țin probele de admitere, după probele sportive! Sâmbătă va avea loc ultima probă, cea scrisă, iar duminică cel mai târziu candidații vor afla dacă sunt sau nu admiși.

“Probele sportive au fost susținute în șase locații din județul Prahova, în săli de sport și au fost supravegheate de ofițeri ai școlii noastre, de polițiști, de ofițeri de la inspectorate de poliție județene și de ofițeri din Inspectoratul General al Poliției Române, de la București. A existat o ierarhie în fiecare sală. Concursul a fost coordonat de ofițeri din Ministerul Afacerilor Interne și din IGPR. La acest moment au rămas în concurs 3.850 de candidați. Dintre aceștia, 559 sunt fete, iar 3.291 băieți.”, a declarat comisar șef Ciprian Tureac, purtătorul de cuvânt al Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina.

Ziarul Incomod va publica în curând un interviu cu purtătorul de cuvânt al Școlii, comisar șef Ciprian Tureac, despre această sesiune de admitere, dar și despre cum va decurge ultima probă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here