Trei minori au fost înjunghiaţi, miercuri seară, 17 aprilie, pe o stradă din municipiul Vaslui, poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Silvia Manta, a declarat că cei trei minori ar fi fost înjunghiaţi de un tânăr în vârstă de 17 ani.

“În cauză sunt efectuate cercetări pentru a se stabili cu exactitate care sunt circumstanţele în care s-a produs incidentul”, a spus Silvia Manta.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale care au acordat victimelor primul ajutor.

Din primele verificări, se pare că cei trei elevi au fost înjunghiați în plină stradă cu un cuțit de către un coleg de școală, care a fost reținut pentru 24 de ore. Agresorul este acuzat de tentativă de omor și riscă până la 18 ani de închisoare.

Cei trei elevi de clasa a noua au fost atacați pe o trecere pentru pietoni. Ca să scape de agresor, copiii au fugit până s-au prăbușit în stradă, într-o baltă de sânge. Au avut totuşi noroc că purtau în spate ghiozdane, care au mai atenuat loviturile, spun părinţii.

Sursa: www.antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here