Ieri seară, trei gimnaste de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești și coordonatoarea lor au fost lăsate în aeroportul Otopeni, din cauza neglijenței unui angajat al clubului. Acestea se întorceau de la o competiție din Ungaria, coordonatorul Liliana Băescu anunțând printr-o postare pe Facebook faptul că nu au cu ce să plece de la aeroport.

„Stie cineva cum pot ajunge acasa, de la aeroport, dupa o competitie de trei zile la Budapesta, reprezentand Ploiestiul si Romania, trei gimnaste de lot national, legitimate la CSM Ploiesti? Suntem in sala de asteptare si ni s-a spus ca nu are cine sa vina sa ne ia!!!”, a scris Liliana Băescu pe Facebook.

În cele din urmă, sportivele și coordonatoarea lor au fost luate din aeroport de tatăl unei gimnaste și de o antrenoare.

Se pare că vinovat pentru această situație ar fi Ilie Costin, șef Serviciu Achiziții Publice, Marketing și Organizare Competiții, care nu a raportat această situație directorului pentru a putea găsi o cale ca fetele să fie luate la timp din aeroport.

”Liliana Băescu, coordonatorul secție de gimnastică, l-a sunat dimineață pe Ilie Costin, șef Serviciu Achiziții Publice, Marketing și Organizare Competiții, să îi spună că ea împreună cu gimnastele se întorc cu avionul și au nevoie de transport de la aeroport până acasă. Ilie Costin a uitat să raporteze mai departe și s-a ajuns la această situație neplăcută. Am hotărât ca acesta să fie băgat în comisia de disciplină și se vor lua măsurile ce se impun. Într-adevăr, Liliana Băescu nu făcuse referat pentru a beneficia de transport de la club la aeroport, deci dacă stăm să analizăm nu avea dreptul la transport pentru că nu a cerut. Când au plecat în Ungaria, chiar eu le-am pus la dispoziție mașina pentru a ajunge la aeroport. Puteam să rezolvăm această problemă tot așa în condițiile în care eram anunțat. Nu am fost anunțat, drept pentru care se vor lua măsuri disciplinare.” , a declarat Cezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești.

gimnaste-din-Ploiesti-ramase-in-aeroport11

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here