fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Trei noi focare Covid la un spital din Ploiești. Locurile ATI din județ, ocupate în totalitate

Citește Și

- Advertisement -

Trei noi focare Covid au fost înregistrate marți, 15 februarie, la Spitalul Municipal Ploiești, a anunțat Prefectura Prahova în informarea zilnică privind evoluția pandemiei de coronavirus.

Pe secția de interne a spitalului au fost testate pozitiv 11 persoane, dintre care cinci pacienți și șase salariați. Cei cinci pacienți au fost izolați în secția Covid-19 a spitalului, iar cei șase salariați au fost izolați la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.

- Advertisement -

În blocul alimentar al unității spitalicești trei persoane au fost testate pozitiv. Cei trei salariați sunt, de asemenea, izolați la domiciliu.

Cel de-al treilea focar este pe secția de fizio-terapie, unde trei salariați au fost testați pozitiv și izolați la domiciliu.

Marți au fost confirmate 818 noi cazuri de coronavirus în județul Prahova, iar rata de infectare a ajuns la 17,46 cazuri la mia de locuitori.

- Advertisement -

De asemenea, Prefectura Prahova a anunțat că nu mai sunt locuri libere în secții ATI:

„Conform raportării DSP, numărul de paturi Covid-19 ocupate este de 439. În secțiile ATI sunt ocupate 26 paturi adulți, din totalul de 26 și 2 paturi copil, din totalul de 2.”, se arată în informarea Instituției.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta