Trei noi focare Covid au fost înregistrate marți, 15 februarie, la Spitalul Municipal Ploiești, a anunțat Prefectura Prahova în informarea zilnică privind evoluția pandemiei de coronavirus.

Pe secția de interne a spitalului au fost testate pozitiv 11 persoane, dintre care cinci pacienți și șase salariați. Cei cinci pacienți au fost izolați în secția Covid-19 a spitalului, iar cei șase salariați au fost izolați la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.

În blocul alimentar al unității spitalicești trei persoane au fost testate pozitiv. Cei trei salariați sunt, de asemenea, izolați la domiciliu.

Cel de-al treilea focar este pe secția de fizio-terapie, unde trei salariați au fost testați pozitiv și izolați la domiciliu.

Marți au fost confirmate 818 noi cazuri de coronavirus în județul Prahova, iar rata de infectare a ajuns la 17,46 cazuri la mia de locuitori.

De asemenea, Prefectura Prahova a anunțat că nu mai sunt locuri libere în secții ATI:

“Conform raportării DSP, numărul de paturi Covid-19 ocupate este de 439. În secțiile ATI sunt ocupate 26 paturi adulți, din totalul de 26 și 2 paturi copil, din totalul de 2.”, se arată în informarea Instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here