Trei noi medici rezidenți au fost detașați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, în contextul în care unitatea medicală a anunțat astăzi că sunt probleme cu privire la capacitatea de preluare a pacienților. Detalii aici!

“Trei noi medici rezidenți au fost detașați, începând cu data de 20 octombrie, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Aceștia vor completa echipa ATI care se ocupă de tratarea bolnavilor cu COVID-19. Detașarea este aprobată pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

În prezent, la SJUP își desfășoară activitate șapte medici rezidenți detașați, dublați în activitatea lor de șase medici specialiști. La secția ATI de la Spitalul Municipal Câmpina (spital-suport COVID-19) își derulează activitatea trei medici, toți specialiști și angajați ai unității sanitare.”, a transmis Prefectura Prahova marți seară, 20 octombrie.

Cei trei medici rezidenți au fost detașați de la Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare București, de la Spitalul Județean din Slobozia și de la Spitalul Județean din Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here