Trei persoane din Prahova au fost date dispărute! Autoritățile le caută și, totodată, fac apel la populație. Cine le vede este rugat să sune imediat la poliție. Vezi mai jos detalii despre cele trei persoane, dintre care una este minoră:

Poliția Prahova caută o adolescentă care a plecat de la locuința bunicilor ei din Ploiești și nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește LUCA ANCUŢA-MARTA, are 15 ani și este domiciliată în municipiul Ploiești.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei. Totodată, a fost dată în urmărire.

Aceasta are următoarele semnalmente: înălţime de aproximativ 1,65 m, greutate – 60 kg,  păr roşcat vopsit, tuns la baza umerilor, drept, faţă ovală, ochi căprui, fără semne particulare sau tatuaje.

Persoanele care pot oferi informatii care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută o femeie de 75 de ani, din Comarnic, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește Mosgoreanu Elena, are 75 de ani, a plecat de la domiciliul din Comarnic și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea femeii. Totodată, a fost dată în urmărire.

Acesta are înălțime 1,55, păr grizonat, greutate 55-60 kg, constituție robustă, față rotundă, ochi căprui, fără alte semne particulare.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu  pulover de lână de culoare roșie, fustă de culoare închisă, batic de culoare maro și era încălțată cu papuci din plastic de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută un bărbat de 38 de ani, din Mizil, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește ILIE NICOLAE, are 38 de ani, a plecat de la domiciliul din Ciorani și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea bărbatului. Totodată, a fost dat în urmărire.

Acesta are următoarele semnalmente: 1,70 metri înălţime, greutate 55 kg, constituţie astenică, ten măsliniu, faţă ovală, ochi căprui, par scurt negru, are un defect locomotor la piciorul drept și o rană în curs de vindecare cu copci pe toată lungimea nasului.

La momentul plecării era îmbrăcat cu hanorac de culoare albastră, pantaloni de culoare albastră, adidași de culoare neagră, pe cap purta un fes de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here