kilimanjaro

kilimanjaroVis implinit! Razvan, Delia si Andrei au ajuns pe 16 iulie pe acoperisul Africii, Kilimanjaro,5895 m. 

Prin efortul lor, Asociatia Un Strop de Fericire strange fonduri pentru a deschide incepanad cu toamna anului 2015 un centru de tineret pentru tinerii prahoveni, Youth Hub AUSF.

Sunt entuziasti, fericiti, plin de energie,”sunt foarte bine” dupa cum spune Razvan, chiar daca” traseul a fost destul de dificil”. Ajunsi acasa  weekendul trecut, astepta cu bucurie sa concretizeze curand a doa parte a visului lor, sa puna bazele unei case a tinerilor in Ploiesti, centrului de tineret Youth Hub Un Strop de Fericire.

Orice sprijin financiar, material sau de orice fel in aceasta directie este binevenit.

RO93BRDE300SV95437263000

Relatii la [email protected] 

Centrul de Tineret al Asociatiei Un Strop de Fercire, Youth Hub AUSF, functioneaza de aproximativ 1 an ca un grup pe o retea de socializare, reuneste aproximativ 200 de liceeni din orasele Ploiesti, Baicoi, Valenii de Munte si Busteni, tineri care prin proiectele asociatiei actioneaza la nivel local, in comunitatile din care provin. Scopul centrului este sa implice tinerii in problemele comunitatii, sa stimuleze initiativa,  sa ofere o alternativa pentru dezvoltarea personala a tinerilor prin asumarea unor responsabilitati in organizarea proiectelor. De curand centrul de tineret a devenit membru al unei organizatii internationale de tineret, Shokkin Group International, si este deja implicat in proiecte educative sustinute de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+.

Delia , Razvan si Andrei au decis sa isi depaseasca limitele pe Kilimanjaro pentru a atrage atentia comunitatii asupra oportunitatii de dezvoltare a tinerilor prin Centrul de Tineret al Asociatiei Un Strop de Fericire – Youth Hub AUSF. Posibilele sponsorizari in aceasta directie ar putea sa sustina chiria si amenajarea unui spatiu pe o perioada de un an, startul unor activitati care sa ii asigure sustenabilitatea in timp.

Asociatia Un Strop de Fericire este o organizatie nonprofit care ajuta copiii cu oportunitati reduse, contribuie la educatia tinerilor, incurajeaza schimbarea in comunitate www.stropdefericire.ro.

Cateva proiecte la care tinerii din asociatie si-au adus contributia in comunitatea: Run for Future, Basketball Carity Event , activitati sportive si de caritate pentru comunitate, O Noua Sansa, un proiect educativ de care beneficiaza copiii cu oportunitati reduse din judetul Pravova pentru cresterea nivelul de performanta scolara, Targ de ONG-uri, cresterea participarii civice la incurajarea organizatiilor nonguvernamentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here