Trei oameni au fost răniți, noaptea trecută, în urma unui accident provocat de un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor care îl înregistraseră circulând cu viteză foarte mare pe o stradă din municipiul Mediaș.

„În municipiul Mediaş, pe strada Gării, în timp ce acţionau pe linia prevenirii şi combaterii încălcării regimului legal de viteză, poliţiştii Biroului Rutier Mediaş au observat un autoturism care circula cu viteza de 105 km/h. S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a autoturismului în cauză, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii medieşeni au urmărit autoturismul pe străzile Lucian Blaga, St. L. Roth, Unirii, Hermann Oberth şi Şoseaua Sibiului, unde conducătorul auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus”, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

La volanul mașinii urmărite era un tânăr de 26 de ani, din Copșa Mică, iar din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că acesta nu are permis de conducere. În plus, etilotestul a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Mediaş.

„În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, precum şi a unui pasager din autoturismul condus de medieşean, un tânăr în vârstă de 17 ani, tot din Copşa Mică. Toţi trei au fost transportaţi la spital conştienţi”, precizează reprezentanţii IPJ Sibiu.

Şoferul fugar este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, respectiv conducere sub influenţa alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here