Un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Prahova a depistat trei tineri care aveau asupra lor mai multe plicuri care ar conține substanțe interzise. 

Tinerii au fost depistați în parcul din spatele fostului Cinema Patria, la orele 02:00, în noaptea de miercuri spre joi. La apariția jandarmilor în zonă, tinerii au manifestat un comportament suspect și au încercat să se ascundă.

Jandarmii au procedat imediat la legitimarea acestora, după care tinerii au fost supuși unui control corporal.

Jandarmii au confiscat “marfa” și au întocmit acte de sesizare în vederea urmării penale.

“În data de 08.08.2019, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, pe timpul îndeplinirii atribuțiilor specifice pe raza municipiului Ploieșt,i a depistat trei persoane de sex bărbătesc cu vârste cuprinse între 19 si 25 ani asupra cărora, în urma efectuării controlului corporal preventiv, s-au găsit pliculețe ce contineau o substanță vegetală de culoare verde deschis ce părea a fi din cele interzise la deținere. Jandarmii au ridicat bunurile în vederea confiscării și au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere și consum de droguri de mare risc”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here