Trei tineri cu vârstele de 17, 19 și 21 de ani din Ploiești au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile după ce au tâlhărit un alt tânăr în vârstă de 17 ani.

“La data de 17 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au depistat un al treilea tânăr bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă la începutul lunii august a anului în curs”, au transmis reprezentanții poliției.

Astfel, la data de 9 august, în jurul orei 02:30, trei tineri cu vârstele de 17, 19, respectiv 21 de ani din Ploiești, cu ajutorul unui obiect contondent, ar fi încercat să lovească un tânăr în vârstă de 17 ani, acesta din urmă ferindu-se, fără a suferi vătămări corporale. Ulterior, de teamă, tânărul de 17 ani le-ar fi dat o brățară din aur pe care o avea asupra sa.

Doi dintre tinerii agresori, cei cu vârstele de 19, respectiv 21 de ani, au fost depistați la data comiterii faptei și reținuți pentru 30 de zile.

Ulterior a fost depistat și cel de-al treilea tânăr, în urma audierii conform procedurilor și a materialului probator administrat, ieri, 17 septembrie, și față de el a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

“Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, se mai arată în comunicatul IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here