Trei tineri au fost arestați pentru omor la Arad. Aceștia și-au ucis un prieten după ce au consumat ”cristale”, un drog nou apărut, sub influența căruia au fost comise numeroase crime în ultima perioadă.

„ dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: DRAGOŞ IOAN, BOJAN FLORIN şi BOJAN ADRIAN ILIE, deţinuţi în Arestul IJP Timiş, pe o durată de 30 de zile, începând cu 17 septembrie 2022 şi până la data de 16 octombrie 2022, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpaţi prin apărători, de luarea controlului judiciar. (…) Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 17 septembrie 2022, ora 8,45”, conform surselor ziare.com.

Ioan Dragoș, Florin Bojan și Adrian Ilie Bojan sunt cei trei criminali din Arad, arestați astăzi, 17 septembrie 2022, printr-o decizie a Tribunalului Arad. Cei doi frați, alături de Dragoș Ioan, și-au omorât prietenul cu bestialitate, înjunghiindu-l cu un cuțit. Totul ar fi pornit de la un scandal alimentat de stările pe care drogul ”cristale” le provoacă.

Potrivit surselor citate, anchetatorii din Arad susțin că acest drog extrem de periculos a început să devină o constantă în cazurile de maximă violență.

De altfel, cei trei criminali au recunoscut în fața anchetatorilor că au consumat droguri înainte de a-și ucide prietenul.

Tot pe baza consumului acestui drog nou apărut, Beniamin Crișan și-a ucis fiica vitregă, pe Antonia, fetiția de patru ani din Arad al cărei trup, parțial incendiat, a fost descoperit pe un câmp din afara municipiului.

Și un adolescent de 15 ani a recurs la un gest terifiant în luna august a acestui an, omorându-și fratele cu doi ani mai mare, după ce ar fi consumat același drog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here