fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Trenurile Soarelui. Garnituri suplimentare către Constanța și Tulcea

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

tren mare - Ziarul INCOMODSe apropie weekendul, iar cei care îşi doresc să ajungă la mare trebuie să ştie că de sâmbătă se pun în mişcare „Trenurile Soarelui”. 40 de garnituri vor asigura legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi spre Delta Dunării.

„Trenurile Soarelui”, care circulă fără opriri intermediare între București Nord şi Constanța, ajung la destinație în două ore.

- Reclamă -

Pentru turiștii din Craiova, legătura cu Constanța și retur va fi realizată cu un tren direct, iar pentru cei din Brașov, cu două trenuri directe.

CFR are pregătite garnituri pentru toate regiunile ţării. O parte dintre acestea vor avea ruta prelungită până la Constanța/ Mangalia și retur.

Pentru turiştii care vor să meargă în Delta Dunării, va fi un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta București Nord – Tulcea şi retur. În trenurile InterRegio, turiştii au acces la prize, dar şi aer condiţionat.

- Reclamă -

De asemenea, în unele trenuri de lung parcurs care pleacă din Oradea şi Arad, pasagerii pot lua masa în vagonul restaurant.

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut