fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Treptele de la pasajul din centrul orașului au fost refăcute – FOTO

Citește Și

- Reclamă -

La solicitarea expresă a primarului Adrian Dobre, constructorul a realizat pe cheltuiala proprie lucrarea de reabilitare a treptelor pasajului din centrul Ploieștiului, cunoscut sub denumirea „Pasajul Calliope”. Reamintim că lucrarea a fost realizată în iarna anului 2015-2016, în condiții improprii.

„Primăria Ploiești nu va mai cheltui nici un leu pentru plata lucrărilor aflate în garanție. Cei care au câștigat și câștigă lucrări plătite din bugetul Ploieștiului trebuie să se obișnuiască să respecte regulile impuse de primărie. O fac, lucrează cu noi, nu o fac, pot să-și ia adio de la colaborări viitoare. Același mesaj este valabil și pentru intervențiile pe domeniul public al diverșilor furnizori de servicii publice – rețelarii, cum li se spune popular. Ei trebuie să se aștepte la amenzi serioase dacă nu readuc la forma inițială spațiile afectate de intervențiile lor”, a declarat primarul Dobre.

- Reclamă -

Sursa: comunicatul de presă al Primăriei Ploiești

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...