daniel capra petrolul ploiesti 39619500

daniel capra petrolul ploiesti 39619500Tribunalul Prahova a decis în urmă cu câteva minute ca frații Daniel (foto) și Nicolae Capră, principalii finanțatori ai echipei de fotbl FC Petrolul Ploiești să fie plasați în arest la domiciliu. Este pentru a doua oară când instanța Tribunalului Prahova se decide în cazul celor doi, doar că această decizie a fost anulată în urma contestației depuse de procurorii DIICOT la Curtea de Apel Ploiești. Și de această dată vorbim tot despre o decizie care nu este definitivă, așa că nu este exclus ca procurorii să atace din nou decizia Tribunalului Prahova.

Daniel și Nicolae Capră, au fost arestați la sfârșitul anului trecut într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT Ploiești.Cei doi sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani, prejudiciul fiind calculat la suma de 15 milioane de euro.

Soluția pe scurt

În baza art.348 alin.2 c.pr.pen. rap. la art.207 alin.6 c.pr.pen., constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpaţii: 1. BUCUROIU MARIUS MIHAI, 2. CAPRĂ NICOLAE, 3. CAPRĂ DANIEL, 4. GÎSCĂ MARIUS ALEXANDRU, 5. DANIEL PETRE GHEORGHE 6. CONSTANTIN DRAGOŞ IOAN VIOREL, 7. STOICA SPIREA DANIEL, II. În baza art. 242 alin. 2 C.p.p. rap. la disp art. 202 alin. 4 lit. d C.p.p., înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii: 1. BUCUROIU MARIUS MIHAI, 2. CAPRĂ NICOLAE, 3. CAPRĂ DANIEL, 4. GÎSCĂ MARIUS ALEXANDRU, 5. DANIEL PETRE GHEORGHE 6. CONSTANTIN DRAGOŞ IOAN VIOREL, cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. (…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here