decizie tribunal

Tribunalul Prahova a suspendat desființarea direcției de pază a Consiliului Județean Prahova. Decizia a fost luată de către judecătorii prahoveni  ca urmare a unei acțiuni în instanță înaintată de mai mulți angajați ai departamentului aflat pe lista neagră a noului președinte al CJ Prahova.

”Admite cererea de suspendare
Solutia pe scurt: Admite cererea având ca obiect ,, suspendare executare act,, formulată de reclamanţii:Zamfir Viorica Georgeta, Trandafir Marin, Drăgoi Vasile Silviu, Marin Costel, Mişcovici Laurica, Piţu Sorina, Anghel Constantin, Petre Alin Cristian, Nae Nicolae, Popescu Stela, Coman Florin Eusebio, Vasile Bogdan, Pană Cristiana Elena, Popescu Aurelian, Ştefănescu Gabriel, Bugheanu Laura, Iosef Vicenţiu, Dănilă Codruţ, Stoica Adrian în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Judeţean Prahova. Suspendă executarea efectelor Hotărârii Consiliului Judeţean Prahova nr.2/27.01.2021 până la pronunţarea instanţei de fond asupra acţiunii în anulare act. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 18.02.2021”, conform portalului instanțelor de judecată.

Anterior, Tribunalul a suspendat reorganizarea aparatului propriu, care presupunea desființarea a 90 de posturi.

Pe rolul Tribunalului Prahova se află mai multe acţiuni introduse de angajaţi ai CJ care contestă reorganizarea aparatului propriu și restructurarea organigramei.

Reamintim că în noiembrie 2020, consilierii judeţeni din Prahova au aprobat, cu largă majoritate, proiectul iniţiat de preşedintele Iulian Dumitrescu privind reorganizarea şi stabilirea numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Prahova şi aprobarea organigramei, a statului de funcţii şi a regulamentului de organizare şi funcţionare ale acestuia.

Organigrama nouă are prevăzute un număr de 146 de posturi în aparatul propriu al CJ, faţă de 247 câte sunt în prezent. Asta înseamnă o reducere cu 101 posturi. Posturile din noua organigramă vor fi ocupate conform prevederilor legale, pe bază de concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here