Reprezentanții Ambulanței Constanța au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit lângă mașină, de localnicul care a dat alarma la 112.

Reprezentanții Ambulanței Constanța, care au ajuns la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că au găsit trupul creatorului de modă în afara mașinii, cu urme că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi descoperit.

Întrebați dacă decesul s-ar fi produs în timpul nopții, sursele citate au spus că se va ști cu exactitate momentul morții, după autopsie.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Primele cercetări arată că mașina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul județean, înainte să se oprească.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, a mai spus reprezentantul Poliției Constanța.

Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursa: www.stiripesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Mor pe lumea asta oameni de o calitate deosebita nestiuti de nimeni . Sa traiesti viata facind tot posibilul sa fii in atentia presei (mai ales a uneia de o anumita factura ) este jenant , cel putin . Um om care putea sa traiasca modest ca foarte multi oameni pe lumea asta ; faptul ca a ales altfel trebuie sa trezeasca sentimente in plus sau in minus membrilor societatii in care a trait ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here