Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Antena 3, că nu mai poate lucra cu ministrul Carmen Dan, pentru că aceasta l-a mințit în legătură cu dorința celui propus pentru șefia Poliției Române de a prelua funcția. Tudose a confirmat informația publicată în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO, cu privire la discuția în care Carmen Dan a afirmat că este dispusă să-și dea demisia, iar premierul a răspuns că este dispus să o accepte. Potrivit lui Tudose, Carmen Dan își va da demisia doar dacă „va fi lăsată”, fără să precizeze de către cine.

Declarațiile lui Tudose:

– Dacă eram ministru de Interne, îi dădeam pe toți afară din Minister.

– Măsuri de genul acesta de tăiat cu barda instantaneu au mai fost. A fost cazul Perla, când a fost demis șeful Poliției Capitalei. A fost cazul studentei japoneze.

– Sub imperiul momentului, te revolți. Când afli că făptuitorul e polițist, revolta ajunge la paroxism.

– Am aflat că propunerea de înlocuire a șefului poliției nu dorește funcția, că o refuză. Nu puteam să las poliția fără șef în acest moment.

– Am să vă dezvălui supărarea mea față de doamna ministru. Am întrebat-o dacă omul acela dorește funcția. A zis că își dorește. L-am sunat pe om. A fost un om din media care a asistat la discuții, domnul Bogdan Chirieac. Răspunsul lui a fost exact așa: Domnule prim-ministru, permiteți să raportez, în cursul dimineții m-am prezentat la doamna ministru cu un raport că nu-mi doresc această funcție.

– Nu mai am ce să lucrez cu un asemenea ministru de Interne care mă minte în halul acesta. A spus că e dispusă să demisioneze, eu i-am spus că o accept.

– Dacă va fi lăsată, își va da demisia.

surse: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here