Un tânăr de 29 de ani din Filipeștii de Târg s-a ales cu un dosar penal gros, după ce a fost oprit în trafic de polițiștii de la secția din Florești. 

Tânărul a fost oprit pentru control pe DJ 720 D, circulând către comuna Dărmănești.

Polițișții au descoperit că nu avea deloc permis, iar mașina nu avea asigurare și nici ITP valabil.

De asemenea, mașina se afla sub sechestru, iar tânărul o luase de la mama sa, fără știrea acesteia.

“La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 12:00, în timp ce efectuau activități pe linie rutieră, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 720 D, către comuna Dărmănești.

Cu ocazia solicitării documentelor personale ale conducătirului auto și ale autoturismului s-a constat faptul că la volan se afla un bărbat din comuna Filipeștii de Târg în vârstă de 29 de ani, care a declarat că nu are asupra sa documentele solicitate.

În urma verificarilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, s-a constatat faptul că autoturismul nu are încheiată o poliță RCA valabilă, și totodată are Inspecția Tehnică Periodică expirată.

Ba mai mult, în urma verificărilor a reieșit că autoturismul în cauză se află sub sechestru.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință“, a transmis IPJ Prahova.

CITEȘTE și Bărbat de 54 de ani reținut pentru furt calificat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here