UNPR Prahova a emis un comunicat de presă prin care îl acuză pe primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, că se face vinovat de modul în care administrația pe care o patroneaza cheltuie banii cetățenilor orașului.

Totodată, UNPR Prahova îl somează pe Adrian Dobre să explice public demisia consilierului său care este acuzat că și-ar fi dat demisia doar pentru a încasa banii pentru concediul de odihnă.

Iată mai jos comunicatul:

Domnule primar Adrian Dobre,

Nu putem fi martori, vrem să spunem complici, la dezastrul din administratia locala pe care o patronati!

În ultimul timp, tot mai mulţi ploiesteni îşi exprimă insatisfacția pentru modul în care administratia patronata de dumneavoastra cheltuie fondurile publice, care nu sunt altceva decât banii obţinuţi din taxele şi impozitele achitate de către cetăţenii din acest oras. Chiar dacă an de an obligaţiile financiare sunt tot mai împovărătoare şi chiar dacă banii colectaţi la buget sunt, în sume absolute, tot mai mulţi, efectele utilizării acestora nu se regăsesc aproape deloc în creşterea standardului de viaţă al contribuabililor: calitatea serviciilor publice este din ce în ce mai slabă, iar infrastructura de transport, cea şcolară sau cea medicală se situează încă departe de standardele specifice secolului XXI, la care se pare că nici nu se vor alinia prea curând. Pe bună dreptate, orice contribuabil ploiestean are toată justificarea să se întrebe de ce îi transferă administratiei locale atât de mult din contravaloarea muncii sale, iar acesta îi returnează atât de puțin?

U.N.P.R Prahova sutine demersul viceprimarului Cristian Mihai Ganea de a raspunde public pentru tertipurile utilizate de dumneavoastra si consilierul personal, “specialist în secrete publice”, Eugen Pruna, tertipuri care au avut ca unic scop prejudicierea bugetului local.

U.N.P.R Prahova va someaza sa explicati public daca asa zisa demisie a consilierului dumneavoastra s-a efectuat doar pentru ca acesta sa incaseze peste o sută de milioane, banii pentru concediul de odihnă, neefectuat (pe hârtie).

PRESEDINTE U.N.P.R PRAHOVA

Ec. Adrian Radu

1 COMENTARIU

  1. Nu exista liberali in structurile administrative ale judetului Prahova si ale municipalitatii . Ei sint psd-isti cu cravata galbena . Toti folosesc pomana ca arma politica ; mai ales ca o fac din bani publici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here