fbpx
joi, septembrie 28, 2023
26.8 C
Ploiești
spot_img

UAP cere ca Termo Ploieşti să înceapă încălzirea, fără să mai aştepte solicitările asociaţiilor

Citește Și

- Reclamă -
Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova solicită ca operatorul de termoficare din Ploieşti să înceapă desigilarea vanelor de la blocuri şi livrarea căldurii, fără să mai aştepte după solicitări scrise din partea locatarilor.

Subiectul e legat de deschiderea venelor de la blocuri, care asigură accesul agentului termic pe coloane, acestea fiind de fiecare dată închise şi sigilate după încheierea sezonului de încălzire şi redeschise când dă frigul. Reacţia UAP Prahova vine după ce reprezentanţii Termo Ploieşti anunţaseră că sistemul poate furniza căldură şi că asociaţiile trebuie să transmită solicitări către operator pentru desigilarea venelor.

Într-un mesaj publicat marţi, preşedintele UAP Prahova, Eugen Cristescu, susţine că operatorul este cel care trebuie să se îndrepte către asociaţiile de proprietari, nu invers.

- Reclamă -

„Administratorii și președinții nu trebuie să trimită nicio solicitate pe email, pentru că SC Termo Ploiesti SRL are obligația sa înceapă furnizarea căldurii și trebuie ca angajatii săi să contacteze reprezentanții asociațiilor pentru a desigila vanele. O logică firească este că acolo unde asociația nu dorește furnizarea imediată, implicit desigilarea vanelor, fie pentru că au lucrări care trebuie terminate, fie că există acordul proprietarilor atunci da, soliciți operatorului să nu vină să desigileze vanele. Nu invers. E revoltătoare această comunicare menită să blocheze furnizarea căldurii. Este o șmecherie ieftină, o altă talpă pusă”, a afirmat preşedintele Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Prahova, Eugen Cristescu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO- Cum și cu ce se cară la rampa de gunoi, plină ochi, deșeurile din Urlați

Cam așa se face colectarea selectivă la Urlați, în 2023. Protagoniștii filmării sunt angajații Rosal. Și, așa cum se...