fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

UAP Prahova cere menţinerea preţului subvenţionat la gigacalorie în Ploieşti

Citește Și

- Reclamă -
Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Prahova solicită acordarea subvenţiei de la buget pentru căldură şi menţinerea tarifului la gigacalorie pentru populaţie şi în luna aprilie, cel puţin pentru asociaţiile membre.

Într-o adresă depusă miercuri la Registratura Primăriei, înaintea şedinţei de astăzi a Consiliului Local Ploieşti, conducerea UAP cere acordarea subvenţiei şi în luna aprilie, motivând că meteorologii anunţă o perioadă rece şi că ploieştenii racordaţi la sistemul centralizat vor avea în continuare nevoie de sprijin de la bugetul local.

„Având în vedere că pentru perioada aprilie 2023 sunt indicate temperaturi scăzute, cel puţin în prima jumătate a lunii, se impune un sprijin financiar sub forma continuării acordării subvenţiei la gigacalorie. Ne rezervăm dreptul de a solicita această subvenţie pentru membrii UAP Prahova, având în vedere că luăm în considerare efortul financiar al Primăriei şi demersul nostru vizează, în primul rând, persoanele afiliate organizaţiei noastre. Dacă există posibilitatea acordării tuturor ploieştenilor racordaţi la sistemul centralizat ar fi indicat să se poată materializa acordarea subvenţiei către toţi”, se arată într-un comunicat de presă transmis de UAP Prahova.

- Reclamă -

Ulterior, preşedintele UAP Prahova, Eugen Cristescu, a anunţat că a avut o discuţie cu primarul Andrei Volosevici şi că acesta a dat asigurări că un proiect de hotărâre pentru menţinerea preţului subvenţionat pentru populaţie va fi propus în şedinţa CL de astăzi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut